Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Dekrystalizator do miodu grzalka na pojemnik 20-40 litrów.Bee Blanket™


Dekrystalizator do miodu grzalka na pojemnik 20-40 litrów. Ogrzewając do temperatury +40°C. www.apitherm.com.ua
CENA 75 PLN
Dostarczamy pocztę międzynarodową do Polski z Ukrainy
Podana cena jest bez kosztów wysyłki.
Poszukujemy przedstawiciela w Polsce dla naszych produktów
Tel. kom. Viber +380503444424 Sergey (rozmawiamy po-polsku)
e-mail: apitherm@gmail.com (można pisać po-polsku)


Użycie dekrystalizatora jest bardzo proste: nakłada się go na pojemnik (metalowy, plastikowy,szklany) i podłącza się do prądu na czas całkowitego rozpuszczenia się miodu. Jest bardzo praktyczny ponieważ aby rozpuścić miód, nie potrzeba wyjmować go z pojemnika w którym się znajduje. Urządzenie nagrzewa się do temperatury + 40°C, co powoduje, że miód się nie przegrzeje zachowując swoje cenne i użyteczne właściwości. Obwód dekrystalizatora można regulować ściągaczem, który znajduje się z boku tak aby przylegał do pojemnika.
Dekrystalizator pasuje do pojemników 20-40 litrów.
Zasilanie 230 V
Moc 55 Watt
Wymiary:
Szerokość regulowana: minimum 110-115 cm (obwód)
Wysokość: 32 cm

Gwarancja 1 rok.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2552

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (26 Września 2018)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Wiktoria Bajek

Wiktoria Bajek

Autorka tekstów

Studentka pedagogiki o specjalności resocjalizacja. Na co dzień pasjonatka pszczół miodnych i nie tylko. Szczególnie zainteresowana warunkami optymalnymi dla bytowania i rozwoju pszczół. Pasjonatka przyrody i długich spacerów.

Poliuretan czy drewno - który materiał lepszy na ul?

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Setne urodziny Józefa Adamczuka - pszczelarza z gminy Miączyn 2017

Święto Miodu w Skansenie WPKiW w Chorzowie 2015

Kradzież 10 uli w Charbinie (powiat słupecki) 2019

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Skrzydełka z miodem i chili

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Udka z kurczaka z ketchupem i miodem

Marchewka z jabłkiem i miodem

Koktajl z mango i ananasa z mlekiem kokosowym