Portal Pszczelarski

[Oddam] Apilift "M-1" - wózek-pasieka, wzmocnione koła z pompowaniem


Wózek do zbioru pasieki "Apilift" przeznaczony jest do pracy z uli, obudowami i rozszerzeniami sklepów wszystkich typów. Stosowane procesy transportu i załadunek ule, z obudowami i sklepów rozszerzeń, a także do wymiany i czyszczenia dna i inne prace w pasiece.

Maksymalna waga przewożonych towarów wynosi 130 kg

Maksymalna wysokość podnoszenia - 1250 mm

Wielkość urządzenia zaciskowego wynosi od 350 do 670 mm

Waga - 28 kg

Wymiary ogólne -400 * 1550 * 540 mm

Szerokość opony wynosi 9 cm

Średnica osi koła - 2 cm

Średnica koła wynosi 37 cm

PROCEDURA PRACY:

Przed rozpoczęciem pracy konieczne jest przedłużenie uchwytu do szerokości ula. Toczyć wózkiem do ula, a następnie przynieść wsporniki mocujące Apilifta tak, że szczęki blisko pasuje do ścian ula. Uchwyt dźwigni musi znajdować się w dolnym położeniu. Następnie należy podnieść uchwyt mechanizmu dźwigni do skrajnego górnego położenia, aż ul zostanie całkowicie zaciśnięty z boków za pomocą wsporników. Dla wygody wyjmowania ula z podpór zapewniono dodatkowe wyjmowane wsporniki. Podnoszenie odbywa się poprzez przekręcenie rękojeści mechanizmu podnoszącego. Dla ułatwienia użytkowania uchwyt mechanizmu podnoszącego zapewnia blokadę do unieruchamiania uniesionego ula.

UWAGA! Podczas pracy należy zachować ostrożność, aby palce nie znajdowały się wewnątrz ruchomych części produktu. Bez gumowanej podszewki mechanizm zaciskowy nie może być obsługiwany.

PRODUCENT: Ukraina, Dergachi «Uley

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 4674

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (07 Września 2018)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ciasto orzechowe z miodem

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Ciasto jogurtowo-miodowe z cynamonem

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Pierniczki świąteczne z miodem

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Żurawina z miodem i wanilią

Magdalena Mendziak

Magdalena Mendziak

Autorka tekstów

Studentka Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Zielonogórskiego. Właścicielka małej pasieki w okolicach Zgorzelca. Zawsze uśmiechnięta miłośniczka zwierząt oraz natury. W wolnych chwilach poświęca się wolontariatowi.

Pierniki miodowe na choinkę