Portal Pszczelarski

[Sprzedam] sprzedam ule


SPRZEDAM ULE WIELKOPOLSKIE LEŻAKI KOMBINOWANE 12 RAMEK PLUS NADSTAWKA CHOWANA W KOŁNIERZ 1/2 RAMKI 10 SZT.WRAZ Z RODZINAMI PSZCZELIMI. ULE ŚREDNIO MAJĄ WIEK OD 40 DO 10 LAT. OFERTA DOTYCZY CAŁOŚCI PASIEKI 50 SZT. ZA 20 000,00 ZŁ KONTAKT pioszr@op.pl 663-554-807 PROSZĘ O KONTAKT PO 17:30 OKOLICE MALBORKA.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1469

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (08 Sierpnia 2018)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Bananowe chipsy z miodem

Majowy miodek z mniszka lekarskiego

Łukasz Zabłocki

Łukasz Zabłocki

Autor tekstów

Właściciel dużego gospodarstwa pasiecznego w południowo-zachodniej Polsce.

Wpływ ciepłej zimy na rodziny pszczele

Anna Celińska

Anna Celińska

Autorka tekstów

Dziennikarz z wykształcenia, zawodu i pasji. Żaden temat nie jest jej obcy, a pszczoły z artykułu na artykuł uwielbia coraz bardziej. Na PortalPszczelarski.pl wrzuca teksty według najważniejszego klucza – informować, radzić, wyjaśniać to, co ważne dla Was. Bo bez czytelnika nie miałoby sensu pisanie.

Linia pszczół car: Pogórska (Cb)

Poławiacz powałkowy – zalety i wady

Wstawianie kraty ogrodowej w ulu warszawskim

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Letnia sałatka z szynką, melonem i miodem

Szynka miodowo-musztardowa z rozmarynem

Kluski leniwe w sosie maślano-miodowym