Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sprzedam Miód


Dzień dobry państwu,

Na mojej aukcji chciałbym zaoferować miód z własnej pasieki znajdującej się we wschodniej części woj. Świętokrzyskiego.

Miód w 100 % naturalny, prawdziwy. Bez domieszek, dodatków, jak to wielokrotnie zdarza się na polskim rynku, oferując miód w ,,atrakcyjnej cenie".

Miód bardzo wysokiej jakości, od ula do słoika pozyskiwany w naturalny sposób. Pasieka mniejszych rozmiarów, ok. 50 pni, dlatego stawiam na jakość miodu, nie jego ilość i produkcję masową.

Na życzenie istnieje możliwość wysłania próbek miodu, dla zbadania jego jakości.

Na miejscu możliwość skosztowania miodu.

Aktualnie w sprzedaży:

-wielokwiatowy (32 zł)

-akacjowy (32 zł)

-rzepakowy (32 zł)

-gryczany (32 zł)

-lipowy (32 zł)

Odbiór osobisty w miejscowości Sydzyna, bądź na terenie woj. świętokrzyskiego po wcześniejszym uzgodnieniu jak i istnieje możliwość wysyłki (koszt ponosi kupujący).

W zamówieniu proszę o podanie rodzaju i ilości.

W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt poprzez allegro jak i kontakt telefoniczny pod nr tel.: 535 253 408.

Pozdrawiam serdecznie :)

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1766

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (18 Lipca 2018)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Pierniczki świąteczne z miodem

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Carpaccio z kaczki w miodowym dressingu

Wieprzowe polędwiczki miodowo-musztardowe

Sałatka z kurczakiem, marynowanym pieprzem i miodem

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska działająca na terenie województwa mazowieckiego, zrzeszająca okoliczne koła pszczelarzy. Związek dba o edukację pszczelarzy zapraszając do Dyskusyjnego Klubu Pszczelarza ciekawych wykładowców, a poprzez swoje działania umożliwia członkom kół zaopatrzenie w matki, leki i sprzęt pszczelarski.