Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sprzedam Miód


Dzień dobry,

Mam do zaoferowania miód z pasieki zlokalizowanej w małej wsi. Miód w 100 % prawdziwy, naturalny, bez dodatków. Czego nie można powiedzieć o miodzie sprzedawanym na sklepowych półkach.

W sprzedaży:
-wielolwiatowy
-rzepakowy
-akacjowy

Cena 28 dotyczy słoika o zawartości ok. 1,3 lg miodu. Przy większych ilościach, istnieje możliwość negocjacji ceny.

Odbiór osobisty, bądź wysyłka na koszt kupującego.

Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu.
577 119 611

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1529

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (11 Czerwca 2018)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska

Konsultant serwisu

Doktorantka na Uniwersytecie Rzeszowskim, członkini Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT. Interesuje się toksykologią żywności i zanieczyszczeniem środowiska. Dokładna analizatorka i badaczka składu chemicznego miodu. Poza uczelnią, wraz z przyjaciółką ekotesterka i propagatorka żywności ekologicznej (ekotester.pl - strona w przygotowaniu), działaczka w stowarzyszeniu oraz miłośniczka tańca i motocykli.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 3.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 2.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Anna Celińska

Anna Celińska

Autorka tekstów

Dziennikarz z wykształcenia, zawodu i pasji. Żaden temat nie jest jej obcy, a pszczoły z artykułu na artykuł uwielbia coraz bardziej. Na PortalPszczelarski.pl wrzuca teksty według najważniejszego klucza – informować, radzić, wyjaśniać to, co ważne dla Was. Bo bez czytelnika nie miałoby sensu pisanie.

Domowe sposoby wytapiania wosku pszczelego

Jak kupić dobry miód?

Zębiełek karliczek – szkodnik pszczół

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Podział miodów pitnych

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie