Portal Pszczelarski

[Sprzedam] HIT! Podkurzacz nierdzewny elektryczny. Nowość!


Mam zaszczyt zaproponować najnowsze rozwiązania w branży pszczelarskiej:

PODKURZACZ ELEKTRYCZNY


Podkurzacz elektryczny wykonany jest ze stali nierdzewnej.

Druciana - ocynkowana obudowa korpusu chroni przed oparzeniem.

Podkurzacz elektryczny jest bardzo lekki i poręczny. Polecanym do każdej pasieki.

Druciana obudowa korpusu chroni przed oparzeniem.

Szybkie rozpalanie podkurzacza i wygodne użytkowanie.

Wygodne dozowanie dymu.

W środku znajduje się sitko.

Wymiary: 29 x 27 x 12 cm

Cena to 169,99 zł za 1 sztukę.
Posiadam 2 sztuki.

Zasilanie elektryczne pozwala na szybkie rozpalanie podkurzacza i wygodne użytkowanie.

Zasilanie podkurzacza:

-4 baterie AA (brak w zestawie)

Dodatkowo podkurzacz posiada wejście mini USB

Dwie sztuki kupiłem w Niemczech na targach.

Koszt dostawy:
Paczka24 - 20 zł
Paczka48- 18 zł.

W razie pytań zapraszam do kontaktu.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1772

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (25 Maja 2018)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Fundacja Nasza Ziemia

Fundacja Nasza Ziemia

Partner serwisu

Organizacja pozarządowa założona w 1994 roku. Realizuje cele mające status pożytku publicznego, specjalizując się w edukacji ekologicznej i obywatelskiej.

Konkurs grantowy - Z Kujawskim pomagamy pszczołom

Wyniki konkursu grantowego - z Kujawskim pomagamy pszczołom

Wyniki konkursu grantowego Z Kujawskim pomagamy pszczołom II

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Pieczone przepiórki miodowo-cynamonowe z kremem z pieczarek

Naleśniki ze skórką cytrynową i pyłkiem pszczelim

Rolada z szynki z pastą ziołową z olejem rzepakowym i morelami

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Magdalena Mendziak

Magdalena Mendziak

Autorka tekstów

Studentka Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Zielonogórskiego. Właścicielka małej pasieki w okolicach Zgorzelca. Zawsze uśmiechnięta miłośniczka zwierząt oraz natury. W wolnych chwilach poświęca się wolontariatowi.

Pierniki miodowe na choinkę