Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Matki pszczele krainki S, Prima , Gema, dostępne, na bieżąco


Matki pszczele nieunasienione jednodniówki od zaraz, na bieżąco, w ciągłej sprzedaży w cenie 18 zł.Wysyłki w dniach od poniedziałku do czwartku. Nasza pasieka od wielu lat specjalizuje się w wychowie matek. Matki kraińskie linii S, Prima i Gema po reproduktorkach pochodzących z Pasiek Zarodowych w Kocierzowach oraz Mellifera z Siedlec – świadectwa pochodzenia matek reprodukcyjnych. Matki hodowane są w sztucznych miseczkach dzięki czemu przekładane larwy są w odpowiednim wieku, wychów odbywa się w rodzinach wychowujących w obecności matki, do których przekładam ograniczoną ilość mateczników. Po zasklepieniu mateczniki są przekładane do cieplarki. Matki znakowane opalitkami. Transport w plastikowych klateczkach wraz ze świtą pszczół, klateczki w kartonowych pudełkach z odpowiednią wentylacją. Matki unasienione naturalnie ze sprawdzonym czerwieniem od 25 czerwca ( kolejność zamówień ) w cenie 55 zł. Koszt przesyłki 14 zł, Powyżej 10 sztuk przesyłka gratis. Tel. 781471129 ,71-3968443,

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 3391

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (18 Marca 2018)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Konopie indyjskie i ich wpływ na pszczoły

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy

Royalaktyna a rozwój matki pszczelej

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Wigilijne łazanki na bogato

Bananowe chipsy z miodem

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Ser Brie w cieście francuskim z dodatkiem miodu

Chałka z szafranem i miodem

Konfitura z melona z imbirem i miodem