Portal Pszczelarski

[Kupię] Kupie Wosk Pszczeli


Dzien dobry

kupie wosk pszczeli z Polskich pasiek. Interesuje mnie tylko wosk naturalny, niebarwiony, nie wybielany i w zaden sposob nie "ulepszany".

Place gotowka poprzez kuriera ktory odbierze wosk.

-32zl za kg jasnego wosku, oczyszczonego i sklarowanego (gora i dol w takim samym kolorze)

-20zl za pozostaly wosk (niesklarowany, ciemny, brazowy lub zanieczyszczony)

Pozdrawiam
Mariusz

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1614

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (23 Lutego 2018)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Anna Celińska

Anna Celińska

Autorka tekstów

Dziennikarz z wykształcenia, zawodu i pasji. Żaden temat nie jest jej obcy, a pszczoły z artykułu na artykuł uwielbia coraz bardziej. Na PortalPszczelarski.pl wrzuca teksty według najważniejszego klucza – informować, radzić, wyjaśniać to, co ważne dla Was. Bo bez czytelnika nie miałoby sensu pisanie.

Linia pszczół car: Ca

Pszczoła Buckfast

Inwertaza i diastaza a podgrzewanie miodu

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Bee albo nie być... oczami realizatorów projektu

VI Chorońskie Prażuchy i Święto Miodu

BringBackTheBees czyli Przywróćmy pszczoły - akcja General Mills

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Koktajl pietruszkowy z miodem

Chleb na owsiance z miodem

Śledzie w korzennej marynacie z miodem

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Pierniczki świąteczne z miodem

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Ciasto z mąką z czarnego ryżu