Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Wosk pszczeli oczyszczony


Witam!

Oferuje wosk pszczeli.
Wosk w 100% naturalny , oczyszczony oraz sterylny .
Wosk posiada wszystkie certyfikaty potwierdzające zgodność weterynaryjnym i sanitarnym wymaganiom Unii Europejskiej.
Wysylka jest możliwa do każdego kraju UE.
Opłata za pobraniem oraz wypisujemy fakturę .

Cena może zmieniać się w zależności od ilości zamówienia .

My już współpracujemy z klientami z Hiszpanii ,Niemiec,Litwy oraz całej Polski.
Zapraszamy do grona naszych klientów .

-brykiety są po około 12-15 kg
-cena przy zamówieniu do 1000kg wynosi 32zl netto za 1 kg .
-przy zamówieniu powyżej 1000kg ,cenę można uwzględnić .

Jest możliwość zakupu 3000-4000kg na wygodniejszych warunkach ,
omówienie telefonicznie !

Z wyrazami szacunku,

Borys
+48575806908

BEES&WAX SP Z O O
os. Na Lotnisku 20/95
31-804, Kraków
NIP:6783163499

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1014

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (13 Lutego 2018)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

II Warsztaty Bartnicze w Puszczy Augustowskiej

II Miodobranie u Biskupka pod Zamkiem w Tarnowicach Starych

Społeczny Monitoring Pszczół - akcja Greenpeace

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Kurczak w sosie miodowo-musztardowym z nutką chili

Udka z kurczaka z ketchupem i miodem

Koktajl z mango i ananasa z mlekiem kokosowym

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Szarlotka z karmelizowanymi migdałami

Tofu smażone w ziołach z miodem

Korzenna sałatka z tofu i miodem na jabłkach

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Pularda w złotem kolorze z kartoflanymi kulkami

Pieczone przepiórki miodowo-cynamonowe z kremem z pieczarek

Sałatka z ogórków w zalewie octowo-miodowej na zimę