Portal Pszczelarski

[Sprzedam] LECZNICZY MIÓD Z WOŁGOGRADU (długa współpraca)


Proponujemy dostawę naturalnego pszczelego miodu gryczanego, akacjowego, słonecznikowego, wielokwiatowego. Cena może zmieniać się zależnie od ilości zamówienia, warunków opłaty, sezonu. Możemy dostarczać od 3 000 do 5 000 kg. miesięcznie. Transportowanie spełniamy nazemnym transportem z Wpłogradu (Rosja). Z boku nabywcy dla początku negocjacji są potrzebne wymogi do jakości miodu za ustawodawstwem kraju-importera. Minimalna parcia 100 kg. Nadajemy wszystkie konieczne dokumenty i certyfikaty jakości. Prosimy o kontakt mailowy: kos.yurii@gmail.com

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2014

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (05 Lutego 2018)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Aneta Dziakowska

Aneta Dziakowska

Autorka tekstów nt. podatków

Główna księgowa z 11-letnim doświadczeniem zawodowym. Posiada certyfikat do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych nadany przez Ministra Finansów. anetak7777@wp.pl

Przygotowanie projektów w ramach programu Wsparcia Rynku Produktów Pszczelich 2016/2017

Kasa fiskalna - czy sprzedając miód musisz ją mieć?

Sprzedaż miodu przez Internet - opodatkowanie

Tadeusz Kaczkowski

Tadeusz Kaczkowski

Autor artykułów

Urodziłem się na Podolu. Jestem synem pszczelarza. Prowadzę własną pasiekę od 60 lat.

Trutowienie matek pszczelich

Magdalena Mendziak

Magdalena Mendziak

Autorka tekstów

Studentka Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Zielonogórskiego. Właścicielka małej pasieki w okolicach Zgorzelca. Zawsze uśmiechnięta miłośniczka zwierząt oraz natury. W wolnych chwilach poświęca się wolontariatowi.

Pierniki miodowe na choinkę

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Marchewka z jabłkiem i miodem

Koktajl z mango i ananasa z mlekiem kokosowym

Kurczak w sosie miodowo-musztardowym z nutką chili