Portal Pszczelarski

[Sprzedam] PASIEKA TOMASZ KAROLCZYK ODKŁADY PSZCZELE


Sprzedam odkłady pszczele przezimowane.

ODKŁADY wielkopolskie i langstrota .

Za jeden odkład wielkopolski przezimowany 500 zł (możliwość od 5 do 9 ramek z pszczołami).

Za jeden odkład langstrota przezimowany 600 zł ( możliwość od 5 do 9 ramek z pszczołami)

Przyjmuję również zamówienia na odkłady pszczele na rok 2018. Odkłady na 5 ramkach, matki primorskie lub buckfast od Pana Leszka Polbart.
Koszt odkładu wielkopolskiego 300 zł , odkład langstrota koszt 350 zł na 5 ramkach. ( przyjmuję zaliczkę na odkłady pszczele na rok 2018)

Możliwość dowozu odkładów lub wysyłki

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2717

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (05 Lutego 2018)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska działająca na terenie województwa mazowieckiego, zrzeszająca okoliczne koła pszczelarzy. Związek dba o edukację pszczelarzy zapraszając do Dyskusyjnego Klubu Pszczelarza ciekawych wykładowców, a poprzez swoje działania umożliwia członkom kół zaopatrzenie w matki, leki i sprzęt pszczelarski.

Łukasz Zabłocki

Łukasz Zabłocki

Autor tekstów

Właściciel dużego gospodarstwa pasiecznego w południowo-zachodniej Polsce.

Wpływ ciepłej zimy na rodziny pszczele

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Słodka sałatka z kurczakiem

Ciasto orzechowe z miodem

Ciasto jogurtowo-miodowe z cynamonem

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Pierniczki świąteczne z miodem

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Miodowe ciasto z sezamową bezą