Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Odkłady pszczele, pszczoły


Witam,

Kontynuując tradycję lat ubiegłych przyjmujemy zamówienia na odkłady pszczele.

Odkłady przygotowujemy na ramce wielkopolskiej, będą 5 ramkowe (3 ramki z czerwiem, 2 osłonowe). Matki znakowane opalitkiem - hinderhofer.

Cena: 250 zł

Istnieje możliwość zasiedlenia odkładu w dostarczonym wcześniej ulu.

Odbiór odkładów od połowy czerwca - obowiązuje kolejność zapisów.

Pasieka znajduje się pod nadzorem Powiatowego Lekarza Weterynaryjnego

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2171

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (05 Lutego 2018)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Pierniczki świąteczne z miodem

Żurawina z miodem i wanilią

Ernest Bryll

Ernest Bryll

Autor tekstów

Polski poeta, pisarz, autor tekstów piosenek, dziennikarz, tłumacz i krytyk filmowy. Właściciel strony bryll.pl

Modlitwa - Ernest Bryll

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska

Konsultant serwisu

Doktorantka na Uniwersytecie Rzeszowskim, członkini Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT. Interesuje się toksykologią żywności i zanieczyszczeniem środowiska. Dokładna analizatorka i badaczka składu chemicznego miodu. Poza uczelnią, wraz z przyjaciółką ekotesterka i propagatorka żywności ekologicznej (ekotester.pl - strona w przygotowaniu), działaczka w stowarzyszeniu oraz miłośniczka tańca i motocykli.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 3.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 2.