Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Wosk pszczeli 100%


Witam!

Oferuje wosk pszczeli.
Wosk w 100% naturalny , oczyszczony oraz sterylny .
Wosk posiada wszystkie certyfikaty potwierdzające zgodność weterynaryjnym i sanitarnym wymaganiom Unii Europejskiej.
Wysylka jest możliwa do każdego kraju UE.
Opłata za pobraniem oraz wypisujemy fakturę .

Cena może zmieniać się w zależności od ilości zamówienia .

My już współpracujemy z klientami z Hiszpanii ,Niemiec,Litwy oraz całej Polski.
Zapraszamy do grona naszych klientów .

-brykiety są po około 12-15 kg
-cena przy zamówieniu do 1000kg wynosi 32zl netto za 1 kg .
-przy zamówieniu powyżej 1000kg ,cenę można uwzględnić .

Jest możliwość zakupu 3000-4000kg na wygodniejszych warunkach ,
omówienie telefonicznie !

Z wyrazami szacunku,

Borys Vasiutyn
+48575806908

BEES&WAX SP Z O O
os. Na Lotnisku 20/95
31-804, Kraków
NIP:6783163499

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1529

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (24 Stycznia 2018)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Ernest Bryll

Ernest Bryll

Autor tekstów

Polski poeta, pisarz, autor tekstów piosenek, dziennikarz, tłumacz i krytyk filmowy. Właściciel strony bryll.pl

Modlitwa - Ernest Bryll

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Koktajl pietruszkowy z miodem

Irlandzkie bułeczki owsiane z miodem

Sałatka z kalafiora z miodem

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Pierniczki świąteczne z miodem

Ciasteczka lekko miodowe

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Puchowa owsianka na różanym mleku

Ananas w czekoladowym cieście

Pełnoziarniste placki z gruszką i miodem z pyłkiem pszczelim