Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Wosk pszczeli ,wezą 100%


Witam!

Oferuje wosk pszczeli.
Wosk w 100% naturalny , oczyszczony oraz sterylny .
Wosk posiada wszystkie certyfikaty potwierdzające zgodność weterynaryjnym i sanitarnym wymaganiom Unii Europejskiej.
Wysylka jest możliwa do każdego kraju UE.
Opłata za pobraniem oraz wypisujemy fakturę .

Cena może zmieniać się w zależności od ilości zamówienia .

My już współpracujemy z klientami z Hiszpanii ,Niemiec,Litwy oraz całej Polski.
Zapraszamy do grona naszych klientów .

-brykiety są po około 12-15 kg
-cena przy zamówieniu do 1000kg wynosi 32zl netto za 1 kg .
-przy zamówieniu powyżej 1000kg ,cenę można uwzględnić .

Jest możliwość zakupu 3000-4000kg na wygodniejszych warunkach ,
omówienie telefonicznie !

Z wyrazami szacunku,

Borys Vasiutyn
+48575806908

BEES&WAX SP Z O O
os. Na Lotnisku 20/95
31-804, Kraków
NIP:6783163499

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1576

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (24 Stycznia 2018)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Kutia wigilijna z miodem pitnym

Rolada z szynki z pastą ziołową z olejem rzepakowym i morelami

Sałatka z ogórków w zalewie octowo-miodowej na zimę

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Miodobranie - krok po kroku

Stefan Jerzy Siudalski

Stefan Jerzy Siudalski

Autor artykułów

Kłodzczanin z urodzenia, obecnie mieszkaniec Warszawy. Osoba posiadające doświadczenie w różnych dziedzinach, w tym: w pszczelarstwie, poszukiwaniu wody, ochronie mienia. Emerytowany redaktor naczelny pisma Ochrona mienia, wykładowca w dziedzinie technicznej ochrony mienia oraz kierownik pracowni projektowania i produkcji aparatury naukowej.

Cztery pory roku czyli piosenka o Rębkowie

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Skrzydełka z miodem i chili