Portal Pszczelarski

[Współpraca] Miód naturalny homogenizowany


Nasza firma ООО "Russkoe kupechestvo" ma przyjemność zaoferować Państwu współpracę na przedmiot dostaw Miodu homogenizacji - pochodzenie Rosja. Jesteśmy dużej produkcyjnej firmy, która z powodzeniem współpracuje z największymi producentami Piwo , kwas chlebowy, wyrobów Cukierniczych, farmacji, gorzelni, przedsiębiorstwo produkcyjno фасовочные przedsiębiorstwa Dystrybutorami i innymi partnerami w Rosji i Europie i Azji Samodzielnie realizujemy również dostawy naszych produktów na Europejski i Azjatycki rynek Nasi partnerzy otrzymują: - Stabilną jakość z homologacją gwarancji - stałe ceny - zawsze pewni w cenie! - Doradztwo technologiczne w przypadku jakichkolwiek pytań. - Europejskie podejście do generowanego produktu. - Stałą dostępność produktu Cennik podstawowy w euro miód raznotrawiu - 2,86 euro/kg - DAP miód gryczana - 3,5 euro/kg - DAP miód lipowy - 5,7 euro/kg - DAP miód akacjowy - 5,5 euro/kg - DAP miód kasztanowy - 8 euro/kg - DAP miód z koniczyny - 3 euro/kg - DAP

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2903

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (15 Stycznia 2018)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Arboretum Inspiruje

Arboretum Inspiruje

Partner serwisu

Projekt edukacyjny realizowany w Gimnazjum Publicznym nr 1 im. Ks. Jana Twardowskiego w Czechowicach-Dziedzicach. W tym roku działania projektowe skupiają się wokół pszczół. Projekt jest laureatem konkursu grantowego „Z Kujawskim pomagam pszczołom”. Więcej na Facebook'u: Arboretum-Inspiruje

Arboretum Inspiruje do pomagania pszczołom

Arboretum Inspiruje podczas Święta Pszczół

Kolorowanka o pszczołach dziełem gimnazjalistek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Pierniczki świąteczne z miodem

Ciasteczka lekko miodowe

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Pszczelarze z wizytą u niewidomych - Laski 2017

O zdrowiu Sądeczan 2017 - relacja z wydarzenia

XIII Ogólnopolski Konkurs Miodów Pitnych