Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Mata ocieplenie górne na powałkę ul wielkopolski


Przedmiotem sprzedaży jest mata - ocieplenie górne do ula wielkopolskiego. Ocieplenie wykonane jest z grubego filcu (2,5-3cm), co zapewnia dobrą izolację gniazda. Mata jest trochę większa od wymiarów korpusu, ale można bez problemu ją dociąć.

Istnieje możliwość zamówienia innego rozmiaru (WP, WZ, Dadant)

Cena 11zł/szt

Wystawiam faktury vat
tel 514 155 400 - po godz.17

Wymiary:

Szerokość - 38 x 38cm

Grubość - 2,5-3cm
Tania wysyłka! 17zł za pobraniem wysyłam nawet 50szt

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1994

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (11 Stycznia 2018)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Chleb z szafranem i miodem

Bastani – perskie lody szafranowe

Konfitura z melona z imbirem i miodem

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Kontrola jakości miodu

Właściwości i zastosowanie miodu

Skład miodu

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasteczka lekko miodowe

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Pierniczki świąteczne z miodem