Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Odklady 2018 bf krainka dadant/wielkopolska/warszawska


W sezonie 2018 wykonam odklady 4 ramkowe

Posiadam w mojej pasiece 4 typy ramek

-dadant
-wielkopolska
-warszawska zwykła
-warszawska poszerzana

Odklad zawiera:
-4 ramki danego typu czyli 2 ramki czerwiu 2 ramki osłonowe
- unasienniona, młoda matke ze sprawdzonym czerwieniem
-pszczoly

Termin odbioru koniec maja/poczatek czerwca (termin uzalezniony od pogody)

Rasy na ktorych opieram swoja 200 pniowa pasiekę to

-buckfast z Danii i Niemiec
-krainka sklener i ct46

Odklady moge wykonac również z materiału innych hodowców, kwestia ustalenia jaka rasa Państwa interesuje.

Odklady pakujemy w transportowki, za ktore pobieramy 20pln kaucji, możemy rowniez spakowac pszczolki w Panstwa transportowki

Mozliwa wysyłka/ transport po uzgodnieniu

Zamowienia mozna skladac telefonicznie
Pod nr
783 693 973

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2715

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (28 Listopada 2017)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Grzegorz Belica

Grzegorz Belica

Autor tekstów oraz Koordynator Fab Lab Łódź

Fab Lab Łódź to organizacja propagująca idee zrób to sam, samowystarczalności i rozwoju umiejętności praktycznych. Jednym z elementów jaki rozwijają jest edukacja w zakresie hodowli pszczół i roli jaką pełnią w naturze i gospodarce człowieka.

III edycja warsztatów: Sami robimy ul wielkopolski

Warsztat: Sami robimy ul wielkopolski

Warsztaty pszczelarskie w Fab Lab Łódź - relacja z wydarzenia

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Pierniczki świąteczne z miodem

Ciasteczka lekko miodowe

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Bastani – perskie lody szafranowe

Piernik sułtański

Surówka z kiszonej kapusty z miodem i pomarańczą