Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Matki pszczele krainki S, Prima , Gema sezon 2018


Przyjmę zamówienia na matki pszczele na sezon 2018. Nasza pasieka od wielu lat specjalizuje się w wychowie matek. Matki kraińskie linii S, Prima i Gema po reproduktorkach pochodzących z Pasiek Zarodowych w Kocierzowach oraz Mellifera z Siedlec – świadectwa pochodzenia matek reprodukcyjnych. Matki hodowane są w sztucznych miseczkach dzięki czemu przekładane larwy są w odpowiednim wieku, wychów odbywa się w rodzinach wychowujących w obecności matki, do których przekładam ograniczoną ilość mateczników. Po zasklepieniu mateczniki są przekładane do cieplarki. Matki znakowane opalitkami. Transport w plastikowych klateczkach wraz ze świtą pszczół, klateczki w kartonowych pudełkach z odpowiednią wentylacją. Matki nieunasienione od 15 maja w cenie po 18 zł, matki unasienione naturalnie ze sprawdzonym czerwieniem od 25 maja w cenie 55 zł. Koszt przesyłki 14 zł, Powyżej 10 sztuk przesyłka gratis. Matki bez dotacji. Tel.781471129 ,71-3968443, mail Stricta@wp.pl

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 3691

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (25 Listopada 2017)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Żeberka z rabarbarem pięciu smaków i miodem

Śledzie w korzennej marynacie z miodem

Różano-orkiszowy torcik naleśnikowy z miodem

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Koktajl 3 razy M (Melon, Mango, Miód)

Udka kaczki z gruszkami karmelizowanymi w miodzie

Agua fresca z borówek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Żurawina z miodem i wanilią