Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Mata ocieplająca na powałkę Wlkp, WP, WZ, DADANT


Przedmiotem sprzedaży jest mata - ocieplenie górne do ula wielkopolskiego. Ocieplenie wykonane jest z grubego filcu (2,5-3cm), co zapewnia dobrą izolację gniazda. Mata jest trochę większa od wymiarów korpusu, ale można bez problemu ją dociąć.

Istnieje możliwość zamówienia innego rozmiaru (WP, WZ, Dadant)

Cena 11zł/szt

Wystawiam faktury vat
tel 514 155 400 - po godz.17

Wymiary:

Szerokość - 38 x 38cm

Grubość - 2,5-3cm
Tania wysyłka! 17zł za pobraniem wysyłam nawet 50szt

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1563

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (29 Października 2017)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Właściwości i zastosowanie miodu

Kontrola jakości miodu

Skład miodu

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Chleb z szafranem i miodem

Piernik sułtański

Surówka z kiszonej kapusty z miodem i pomarańczą

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Pieczone przepiórki miodowo-cynamonowe z kremem z pieczarek

Kaczka w marynacie korzennej pieczona w miodzie pitnym

Rolada z szynki z pastą ziołową z olejem rzepakowym i morelami