Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Rodziny pszczele z ulami


Witam mam do sprzedania 20 rodzin w ulach styropianowych, ule wielkopolskie 12 ramkowe, kompletne z poławiaczem pyłku i krzesełkiem metalowym; cena - 400 zł /sztuka. A także 16 rodzin w ulach drewnianych, ule wielkopolskie poszerzane, 14 ramkowe, kompletne z krzesełkiem i poławiaczem pyłku wylotkowym; cena - 350 zł/sztk.
Rodziny podkarmione, gniazda na 7/8 ramkach. Więcej informacji pod telefonem:
501 455 586

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2659

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (01 Października 2017)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Łosoś w musztardzie i miodzie

Marchewka z jabłkiem i miodem

Kurczak w sosie miodowo-musztardowym z nutką chili

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Lekka sałatka z miodowym dressingiem

Letnia sałatka z szynką, melonem i miodem

Carpaccio z kaczki w miodowym dressingu

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

Bee Power i Enactus WSZiB nagrodzony w konkursie! Cz. 1.

Kolejny krok w ratowaniu pszczół!

O co chodzi w BeePower!?

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Rolada z szynki z pastą ziołową z olejem rzepakowym i morelami

Pularda w złotem kolorze z kartoflanymi kulkami

Pieczone przepiórki miodowo-cynamonowe z kremem z pieczarek