Portal Pszczelarski

[Sprzedam] PRASY DO WYCISKANIA WOSKU, MIODU, OWOCÓW


Jesteśmy polskim producentem ramowych pras, wyciskarek do owoców, kapusty i wosku pszczelego. Nasze prasy to połączenie tradycji i eko-technologi!
Oferowana przez nas prasa jest bardzo solidnie zbudowana, o konstrukcji z grubej stali co zapobiega wyginaniu podczas eksploatacji urządzenia. Dzięki wykorzystywaniu wysokiej jakości materiału sprzęt charakteryzuje się niezawodną trwałością i wytrzymałością. Śruba trapezowa przeznaczona do tego typu urządzeń sprawia, że wyciskanie staje się lżejsze i łatwiejsze. Kosz i tłok wykonane z mocnego twardego drewna.Podstawa nierdzewna.
Duża ilość listewek w koszu oznacza dokładniejsze wyciśnięcie. Śruby kosza są ze stali nierdzewnej.
Gratis worek filtracyjny.
Ceny pras to
7 litrów 499zł z obręczami stalowymi, 539zł z obręczami ze stali nierdzewnej, 570zł z podstawą nierdzewną.
14 litrów 599zł z obręczami stalowymi, 639zł z obręczami ze stali nierdzewnej, 670zł z podstawą nierdzewną.
24 litry 699zł z obręczami stalowymi, 739zł z obręczami ze stali nierdzewnej, 770zł z podstawą nierdzewną.
33 litry 799zł z obręczami stalowymi, 839zł z obręczami ze stali nierdzewnej, 870zł z podstawą nierdzewną.
Gwarancja na 12 miesięcy!
Darmowa wysyłka przy wpłacie na konto.
Pobranie 18 zł.
Do każdego zamówienia wystawiamy rachunek.
Oferujemy Państwu wysokiej jakości elementy pras, kosze, obręcze tłoki.
Więcej informacji proszę pisać na maila lub telefonicznie.
Zachęcamy do zakupu!

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 6765

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (24 Lipca 2017)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Nalewka jaśminowa z miodem

Bananowe chipsy z miodem

Wigilijne łazanki na bogato

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Szaszłyki z marynatą miodową

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Magdalena Mendziak

Magdalena Mendziak

Autorka tekstów

Studentka Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Zielonogórskiego. Właścicielka małej pasieki w okolicach Zgorzelca. Zawsze uśmiechnięta miłośniczka zwierząt oraz natury. W wolnych chwilach poświęca się wolontariatowi.

Pierniki miodowe na choinkę

Koło Pszczelarzy w Mińsku Mazowieckim

Koło Pszczelarzy w Mińsku Mazowieckim

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska założona przed II wojną światową działająca głównie na terenie powiatu mińskiego, ale zrzeszająca również pszczelarzy z innych rejonów. Celem Koła jest prowadzenie wszechstronnej działalności na rzecz pszczelarstwa i ekologii. Duży nacisk kładziony jest na edukację pszczelarzy jak również poszerzanie świadomości dzieci i młodzieży o roli pszczół w ekosystemie.

I Mazowiecka Konferencja Pszczelarska w Mińsku Mazowieckim