Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Miód wielokwiatowy 2017!


Witam,

Zajmujemy się sprzedażą miodu od kilku lat, miód pochodzi z pasieki usytuowanej w powiecie staszowskim, w małej wsi. Pasieka znajduję się w obszarze pod leśnym, pozbawiona różnego rodzaju pyłów, spalin, środków chemicznych. Miód w 100 % naturalny. Takim jaki jest pozyskiwany z uli, taki znajduję się w słojach.

Aktualnie w sprzedaży miód z 2017 roku: Wielokwiatowy

28 zł za słoik 1,3 KG

Rabat przy zakupie 7 sztuk i więcej.

Odbiór osobisty w miejscowości Sydzyna, dowóz do klienta w obrębie 50 km, lub wysyłka. W razie jakichkolwiek pytań proszę kierować wiadomości poprzez serwis lub pod nr. tel. 796717079

Pozdrawiamy

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2075

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (12 Lipca 2017)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Łukasz Zabłocki

Łukasz Zabłocki

Autor tekstów

Właściciel dużego gospodarstwa pasiecznego w południowo-zachodniej Polsce.

Wpływ ciepłej zimy na rodziny pszczele

Michał Piątek

Michał Piątek

Ekspert Portalu Pszczelarskiego

Pszczelarz, właściciel serwisu www.pogodnypiatek.pl, w którym prowadzi blog pszczelarski i zamieszcza nakręcone przez siebie filmy. Jeden z autorów dwumiesięcznika „Pasieka”, organizator konferencji pszczelarskich, wykładowca.

II Konferencja Pszczelarska Klubu Dyskusyjnego Pszczółka - przebieg wydarzenia

Współdziałanie pszczelarzy w zakresie promocji i sprzedaży

Skuteczna ochrona roślin bezpieczna dla owadów zapylających

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Tadeusz Netczuk

Tadeusz Netczuk

Autor tekstów

Doświadczony pszczelarz. Chowem pszczół zajmuje się od 1970 r. Obecnie jego pasieka zlokalizowana jest w ROD Bielany we Wrocławiu.

Historia pasieki rodzinnej Netczuków

Zabezpieczenie pszczoły murarki (Osmia rufa L.) przed zimą

Ciasto czekoladowe z miodem – komentarz do przepisu