Portal Pszczelarski

[Kupię] Każda ilość wosku pszczelego


Kupie kazda ilosc wosku pszczelego klasy I.
Wosk musi byc bardzo dobrej jakosci, czysty, bez zadnych dodatkow; parafiny itp.

Oferuje bardzo atrakcyjne ceny I mozliwosc stalej wspolpracy.

Bardzo prosze o kontakt:
Marta Szalyga
INFO@SCENTIQUE.CO.UK

Z gory bardzo dziekuje.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1418

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (12 Stycznia 2014)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Koktajl z mango i ananasa z mlekiem kokosowym

Łosoś w musztardzie i miodzie

Marchewka z jabłkiem i miodem

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Szaszłyki z marynatą miodową

Anna Celińska

Anna Celińska

Autorka tekstów

Dziennikarz z wykształcenia, zawodu i pasji. Żaden temat nie jest jej obcy, a pszczoły z artykułu na artykuł uwielbia coraz bardziej. Na PortalPszczelarski.pl wrzuca teksty według najważniejszego klucza – informować, radzić, wyjaśniać to, co ważne dla Was. Bo bez czytelnika nie miałoby sensu pisanie.

Metody usuwania mrówek z ula

Leki zwalczające Varroa destructor

Rodzina pszczela a pasja pszczelarska

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Surówka z kiszonej kapusty z miodem i pomarańczą

Piernik sułtański

Chleb z szafranem i miodem