Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Stół do odsklepiania wielkopolski


Jeśli jeszcze ktoś by nie miał, a potrzebuje to mam do sprzedania następujące stoły do odsklepiania.

Nowe stoły wykonane z blachy kwasoodpornej 0H18N9 0,8mm- spawane metodą TIG. Stół wielkopolski, posiada kopertowo wyprofilowane dno z calowym kwasoodpornym zaworem kulowym, przetłoczone boki oraz usztywnienie konstrukcji poprzez przynitowane profile pod zagiętymi rantami. W stole znajduje się pojemnik na odsklepiny z wyjmowanym sitem wykonanym z blachy kwasoodpornej perforowanej.

Dostępne wymiary

100cm- 1100zł
125cm- 1200zł
150cm- 1400zł
150cm- 1650zł podwójne stanowisko
200cm- 1950zł podwójne stanowisko

Dane kontaktowe:
Michał tel. 514 904 459
Krzczonów k. Myślenic

Pozdrawiam

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 5699

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (24 Kwietnia 2017)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

XXIII Krakowskie Miodobranie

IV Konferencja Pomóżmy pszczołom - pszczoły pomogą nam

XIV Spotkanie Pszczelarzy Śląskich na trutowisku w Murckach

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Royalaktyna a rozwój matki pszczelej

Konopie indyjskie i ich wpływ na pszczoły

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasteczka lekko miodowe

Żurawina z miodem i wanilią

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Tadeusz Kąkol

Tadeusz Kąkol

Autor tekstów

Emerytowany nauczyciel zawodu w Zespole Szkół Rolniczych. Obecnie zajmuje się pszczołami (12 uli) i ogrodnictwem (rośliny miododajne) w Grabowcu koło Zamościa.

Miód - produkt pszczeli

Pszczelarz, a kto to taki?

Pyłek kwiatowy a pyłek pszczeli