Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Spirala dekrystalizacyjna gwarancja


Spirala do dekrystalizacji miodu. Praktycznie nie używana, zakupiona rok temu i była uruchamiana dwukrotnie. Posiada jeszcze 1 rok gwarancji producenta.
W spirali do dekrystalizacji miodu zamontowany jest elektroniczny regulator temperatury.

Eelektroniczny regulator temperatury z ciekłokrystalicznym wyświetlaczem, regulacja temperatury
w zakresie 30-55°C. Każdy cykl grzania składa się z 3 kroków. Dla każdego z kroków definiujemy czas trwania
oraz wartość stabilizowanej temperatury. Po wykonaniu cyklu (upływie łącznego czasu zdefiniowanego w cyklu) regulator przechodzi w stan wyłączenia . Maksymalny czas trwania kroku to 32 godziny 59 minut.

Parametry spirali:

średnica - 25cm
wysokość, do której można zanurzać grzałkę - 84cm
wysokość całkowita - 101cm
moc grzałek - 2x 400W

Cena: 1200zł z możliwością negocjacji.

Odbiór osobisty lub wysyłka kurierska ( koszt 25zł ).

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 3434

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (17 Kwietnia 2017)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska

Konsultant serwisu

Doktorantka na Uniwersytecie Rzeszowskim, członkini Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT. Interesuje się toksykologią żywności i zanieczyszczeniem środowiska. Dokładna analizatorka i badaczka składu chemicznego miodu. Poza uczelnią, wraz z przyjaciółką ekotesterka i propagatorka żywności ekologicznej (ekotester.pl - strona w przygotowaniu), działaczka w stowarzyszeniu oraz miłośniczka tańca i motocykli.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 3.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 2.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Tadeusz Kaczkowski

Tadeusz Kaczkowski

Autor artykułów

Urodziłem się na Podolu. Jestem synem pszczelarza. Prowadzę własną pasiekę od 60 lat.

Trutowienie matek pszczelich

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Miód z dziką różą

Racuchy z bananami i miodem

Budyniowa owsianka czekoladowa z miodem