Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Odkłady pszczele 2017


Witam przyjmę zamówienia na odkłady i matki w 2017r. Odkłady składające się z 5 ramek wielkopolskich ( 3-4 z czerwiem) , cena takiego odkładu to 250 zł, odbiór osobisty lub możliwość dowozu (cena do ustalenia). Matki jakie mogą się znaleźć w odkładach to Buckfast, Marynka, Cau P, A.M.Ligustica ( z hodowli Beaty i Andrzeja Cegiełko) , matki znakowane. Odkłady mniej więcej po 15 czerwca.

Istnieje możliwość zakupu matek :
Matki nieunasiennione A.M. Ligustica : 30zł szt
Matki unasiennione A.M. Ligustica : 100zł szt
Matki nieunasiennione Marynka, Cau P, Buckfast : 20zł szt
Matki unasiennione Marynka, Cau P, Buckfast : 70zł szt

Zamówienia można składać na mail pasiekarachwalik@gmail.com lub pod numerem tel. 662252353

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2533

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (22 Marca 2017)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Daniel Borak

Daniel Borak

Autor tekstów

Właściciel gospodarstwa pasiecznego Ślężańskie Miody i serwisu partnerskiego www.slezanskiemiody.pl

Projekt Bzykająca Przyczepka Edukuje

Projekt Bzykająca Przyczepka

Jak uzyskać finansowanie projektu korzystając z platformy crowdfundingowej Polak Potrafi?

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasteczka lekko miodowe

Pierniczki świąteczne z miodem

Żurawina z miodem i wanilią

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Szaszłyki z marynatą miodową