Portal Pszczelarski
Firma Łysoń
Firma Łysoń

[Sprzedam] Ramki Wielkopolskie gniazdowe zbite, zadrutowane lub z węzą


Witam
Proponuję ramki:
1. Wielkopolskie hoffmanowskie gniazdowe (360 x 260 mm).
Ramka złożona zbita i zadrutowana 2,40/szt
Ramka złożona zbita, zadrutowana z osadzoną węzą (zatapiana) - 6zł.
2. Wielkopolskie gniazdowe (360 x 260 mm)
Ramka złożona zbita i zadrutowana 2,30/szt
Ramka złożona zbita, zadrutowana z osadzoną węzą (zatapiana) - 6zł.
Ramki są wykonane na profesjonalnych maszynach, bardzo precyzyjnie. Są czopowane i zbijane gwoździami. Drut jest dodatkowo karbowany. Drut jest zatapiany za pomocą wtapiarki do węzy. Węza pochodzi z firmy Sądecki Bartnik, co gwarantuje jej wysoką jakość.
Ramki w ilości mam gotowe, większe ilości po umówieniu.

Mogę również przygotować ramki do uli:
WZ, WP, DADANT, 1/2 dadant.
Węza pochodzi z firmy Sądecki Bartnik.
Możliwa FV
Wysyłamy również kurierem:
Płatność z góry: 12zł
Płatność przy odbiorze ramek - 17zł
W celu omówienia szczegółów kontakt po godz. 17 na numer 514 155 400, lub najszybciej na e-mail: pasieczne(małpa)gmail.com.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 3162

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (18 Marca 2017)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska

Konsultant serwisu

Doktorantka na Uniwersytecie Rzeszowskim, członkini Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT. Interesuje się toksykologią żywności i zanieczyszczeniem środowiska. Dokładna analizatorka i badaczka składu chemicznego miodu. Poza uczelnią, wraz z przyjaciółką ekotesterka i propagatorka żywności ekologicznej (ekotester.pl - strona w przygotowaniu), działaczka w stowarzyszeniu oraz miłośniczka tańca i motocykli.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 2.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 3.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Imbirowe ciastka z miodowo-cytrynowym lukrem

Konfitura z melona z imbirem i miodem

Kapusta czerwona z porto

Tadeusz Kaczkowski

Tadeusz Kaczkowski

Autor artykułów

Urodziłem się na Podolu. Jestem synem pszczelarza. Prowadzę własną pasiekę od 60 lat.

Trutowienie matek pszczelich

Magdalena Mendziak

Magdalena Mendziak

Autorka tekstów

Studentka Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Zielonogórskiego. Właścicielka małej pasieki w okolicach Zgorzelca. Zawsze uśmiechnięta miłośniczka zwierząt oraz natury. W wolnych chwilach poświęca się wolontariatowi.

Pierniki miodowe na choinkę