Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sprzedam nowe ule wielkopolskie i warszawskie poszerzane


Sprzedam nowe ule wielkopolskie - 6 sztuk
i warszawskie poszerzane - 4
Wnętrze wykonane z deseczek świerkowych. Ocieplone 3 cm styropianem. Ściany zewnętrzne 0,5 cm wykonane z twardej płyty pilśniowej pomalowanej pokostem i dwa razy farbą.
Dennica jest ocieplona z możliwością regulacji wylotu dla pszczół.
Daszek pokryty papą.
Ule są 10-ramkowe.

Na 6 uli, 2 są zasiedlone na 7 ramkach. Matka beskidka tegoroczna nieoznakowana.

Pszczoły miodne i łagodne. Mało rojliwe.

Dodatkowo do tych uli oferuję 60 nowych ramek i 4 połnadstawki.

Więcej informacji pod numerem telefonu.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2904

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (05 Marca 2017)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Udka z kurczaka z ketchupem i miodem

Łosoś w musztardzie i miodzie

Marchewka z jabłkiem i miodem

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Kaczka duszona z miodem w sosie pomarańczowym na czerwonej kapuście

Carpaccio z kaczki w miodowym dressingu

Kluski leniwe w sosie maślano-miodowym

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Śledzie w korzennej marynacie z miodem

Koktajl pietruszkowy z miodem

Kurczak teriyaki z miodem

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Bananowe chipsy z miodem

Majowy miodek z mniszka lekarskiego

Bigos staropolski na winie z miodem