Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Dyfuzor pszczelarski. Varromor


www.apitec.pl Artykuły pszczelarskie. Wszystko dla pasieki w jednym miejscu
Dyfuzor DPL60 (varromor) do odparowywania i odymiania pszczół roztworami amitrazy (tactic,bipin) kwasu szczawiowego, tymolu itp.
Dyfuzor służy do zwalczania inwazji warrozy w rodzinach pszczelich.
Przykładowe środki do zastosowania po wcześniejszym rozcieńczeniu ze spirytusem lub naftą oczyszczoną.
Leczenie przy użyciu dyfuzora jest niezwykle tanie a przy tym bardzo skuteczne i łatwe w aplikacji.
Polecane zwłaszcza do średnich i dużych pasiek.
Nabój gazowy w zestawie.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 11046

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (04 Lutego 2017)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

Konferencja Współczesne Uwarunkowania Zarządzania Środowiskiem

Biały miód leśny z Mount Oku

Projekt Bartnik i polskie więziennictwo

Tadeusz Kaczkowski

Tadeusz Kaczkowski

Autor artykułów

Urodziłem się na Podolu. Jestem synem pszczelarza. Prowadzę własną pasiekę od 60 lat.

Trutowienie matek pszczelich

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Kontrola jakości miodu

Właściwości i zastosowanie miodu

Działanie antyoksydacyjne (aktywność antybakteryjna) miodu