Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Pyłek pszczeli. Nieprzetworzony w tabletkach 150 szt!


Witam!
Oferuję Państwu jedyny w swoim rodzaju pyłek pszczeli w wygodnych do użycia tabletkach.
Tabletki składają się ze 100 % pyłku bez ŻADNYCH dodatków. Pyłek jest odpowiednio mielony i sprasowany w bardzo wygodną do użycia tabletkę.
150 sztuk wystarcza na ponad 3 tygodniową kurację pyłkiem pszczelim.

Pyłek pochodzi z mojej pasieki. Jestem zawodowym pszczelarzem.
Pasieka jest pod stałym nadzorem Powiatowego Lekarza Weterynarii.
Posiadam pozwolenie na sprzedaż bezpośrednią.

Na stronie internetowej znajdziecie Państwo mnóstwo zdjęć moich pasiek potwierdzających moją rzetelność.

https://www.facebook.com/miodmielec/

Cena 15 zł 150 szt w blistrach + opis pyłku oraz stosowanie.

Odbiór osobisty/ wysyłka (+koszty wysyłki)

Zapraszam do zakupu!!

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2719

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (01 Czerwca 2017)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Pierniczki świąteczne z miodem

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Kurczak w sosie miodowo-musztardowym z nutką chili

Marchewka z jabłkiem i miodem

Koktajl z mango i ananasa z mlekiem kokosowym

Michał Piątek

Michał Piątek

Ekspert Portalu Pszczelarskiego

Pszczelarz, właściciel serwisu www.pogodnypiatek.pl, w którym prowadzi blog pszczelarski i zamieszcza nakręcone przez siebie filmy. Jeden z autorów dwumiesięcznika „Pasieka”, organizator konferencji pszczelarskich, wykładowca.

Skuteczna ochrona roślin bezpieczna dla owadów zapylających

I Konferencja Pszczelarskiego Klubu Dyskusyjnego Pszczółka między Łodzią a Warszawą - przebieg spotkania

Współdziałanie pszczelarzy w zakresie promocji i sprzedaży

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Szaszłyki z marynatą miodową