Portal Pszczelarski

[Sprzedam] SPRZEDAM MATKI PSZCZELE 2017


Sprzedam matki pszczele:
- Kraińskie: Sklenar, NieSka
- Primorska
- Buckfast GZ

Ceny matek:
- nieunasienniona - 17zł
- unasienniona na pasieczysku - 50 zł

Wysyłka matek według kolejności zamówień.
Tel. 667-924-755
e-mail: matik.up@wp.pl

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 3759

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (26 Stycznia 2017)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Grillowana karkówka miodowa

Lekko miodowa sałatka z ogórków i czerwonej cebuli

Kaczka pieczona z miodem, jabłkami i żurawiną

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

BeePower - prelekcja p. Adriana Suszki. Cz. 1.

BeePower – Be or not to be, depends on a bee!

Bee Power i Enactus WSZiB nagrodzony w konkursie! Cz. 2.

Stefan Jerzy Siudalski

Stefan Jerzy Siudalski

Autor artykułów

Kłodzczanin z urodzenia, obecnie mieszkaniec Warszawy. Osoba posiadające doświadczenie w różnych dziedzinach, w tym: w pszczelarstwie, poszukiwaniu wody, ochronie mienia. Emerytowany redaktor naczelny pisma Ochrona mienia, wykładowca w dziedzinie technicznej ochrony mienia oraz kierownik pracowni projektowania i produkcji aparatury naukowej.

Cztery pory roku czyli piosenka o Rębkowie

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Wigilijne łazanki na bogato

Nalewka jaśminowa z miodem

Bananowe chipsy z miodem