Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sprzedaż hurtowa miodu z Ukrainy od "DBK Group"


Proponujemy dostawe naturalnego pszczelego miodu i wosku.
Smaki: homogenizowany miód wielokwiatowy (główna składowa - słonecznikowy miód)
Opakowanie: metaliowe beczki po 200l (300 kg) i dostępna możliwosc opakowania miodu do szklanego słoika. Waga od 125 do 3000 gram
Cena może zmieniać się zależnie od iłości zamowienia, warunków opłaty, sezonu.
Transportowanie spełniamy jak naziemnym, tak i morskim transportem.
Orientowana cena 20 ton miodu z dokumentami na eksport pod warunkiem samoodbioru z Kijowa - 1.82 euro/kg
Orientowana cena 20 ton miodu z dostawą do Polski - 2.04 euro/kg
Z boku nabywcy dla początku negocjacji są potrzebne wymogi do jakości miodu czy wosku za ustawodawstwem kraju-importera
Nadajemy wszystkie konieczne dokumenty i certyfikaty jakości.
Opłata spełnia się bezgotówkowym rozliczeniem 50 % przed opłata 50% po faktu!
Prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy. tel. 533 481 806
hurt@dbkgroup.eu

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 7400

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (22 Stycznia 2017)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Koordynatorki projektu "Pszczoły w szkole"

"Pszczoły w szkole" to projekt realizowany w Katolickiej Szkołe Podstawowej SPSK im. Jana Pawła II w Chojnach i nagrodzony w konkursie grantowym "Z Kujawskim pomagamy pszczołom".

Pszczoły w szkole w czerwcu

Szkolny Dzień Pszczoły

Młodzi detektywi szukają miejsc przyjaznych pszczołom

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym