Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Węza pszczela


Witam posiadam w sprzedaży węzę pszczelą węza wykonana w firmie "Miód Podkarpacki" - Krosno

Węza wykonana z wosku I klasy

Wosk poddany sterylizacji

Większość standardowych wymiarów węzy jest dostępna od ręki, również można zamówić niestandardową węzę o niestandardowych wymiarach
Do wyboru 4 rodzaje komórek:
5.4 (standardowa)
5.1 (pośrednia)
4.9 (mała)
6.8 (trutowa)

Każda węza posiada prawidłowy układ komórek

Każdy arkusz węzy jest znakowany, co potwierdza źródło pochodzenia i daje gwarancje na czystość biologiczną

Cena węzy: 45zł

Koszt wysyłki 20zł za pobraniem.

Kontakt pod numerem telefonu 725-009-823[/b]
Jeśli nie odbieram proszę o ponowną próbę kontaktu, lub smsa, na pewno oddzwonię :)

Skupuję również wosk oraz susz

W swojej ofercie posiadamy również ramki pszczele, które znajdziecie Państwo w innym ogłoszeniu.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2436

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (15 Grudnia 2016)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Miodobranie - krok po kroku

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Koordynatorki projektu "Pszczoły w szkole"

"Pszczoły w szkole" to projekt realizowany w Katolickiej Szkołe Podstawowej SPSK im. Jana Pawła II w Chojnach i nagrodzony w konkursie grantowym "Z Kujawskim pomagamy pszczołom".

Szkolny Dzień Pszczoły

Młodzi detektywi szukają miejsc przyjaznych pszczołom

Pszczoły w szkole w czerwcu

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Żurawina z miodem i wanilią

Ciasteczka lekko miodowe