Portal Pszczelarski

[Sprzedam] ULE PREMIUM - Wielkoposlki, Langstroth¾, Dadant, Warszawski


KONTAKT:
strona www: pina.ovh
facebook: http://tinyurl.com/ulepina
e-mail: pina.pracowniastolarska@gmail.com
telefon: 572-711-713 (w godzinach 15-19 od poniedziałku do soboty)



CLASSIC - tradycyjne ule w nowoczesnej odsłonie

W kolekcji CLASSIC znajdziesz ule które będą służyły niezawodnie przez wiele lat. Udoskonalone i bardziej funkcjonalne na miarę potrzeb nowoczesnego pszczelarstwa. Jednocześnie wierne swoim korzeniom i tradycji. Nasze ule to nie tylko wyjątkowe wzornictwo ale przede wszystkim przedmioty do intensywnego użytkowania. (czytaj więcej na pina.ovh)


Dostawy będą realizowane wg kolejności zamówień. Termin oczekiwania na dziś to koniec stycznia 2017

Przykładowe ceny zestawów:
(ule dostępne na dofinansowanie)
(ceny obowiązują do końca roku)
● Wielkopolski: 330pln
● Dadant: 330pln
● LANGNSGTROTH¾: 340pln
Darmowa dostawa na terenie Polski.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 10590

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (14 Grudnia 2016)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Miodobranie - krok po kroku

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska

Konsultant serwisu

Doktorantka na Uniwersytecie Rzeszowskim, członkini Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT. Interesuje się toksykologią żywności i zanieczyszczeniem środowiska. Dokładna analizatorka i badaczka składu chemicznego miodu. Poza uczelnią, wraz z przyjaciółką ekotesterka i propagatorka żywności ekologicznej (ekotester.pl - strona w przygotowaniu), działaczka w stowarzyszeniu oraz miłośniczka tańca i motocykli.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 2.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 3.

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Kapusta czerwona z porto

Piernik sułtański

Surówka z kiszonej kapusty z miodem i pomarańczą