Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sadzonki drzew i krzewów miododajnych z naszej szkółki


Sprzedam sadzonki drzew i krzewów miododajnych wyprodukowane w naszej szkółkce . Gatunki dostępne w tym sezonie to miedzy innymi : klon zw , klon jawor , akacja (robinia) , robinia fertilis ,budleja ,derenie ,forsycja ,śnieguliczka , lipa szerokolistna , lipa drobnolistna , tawuły ,pecherznice, jaśminowce , wierzby i inne. Ceny od 50 gr za szt .Sadzonki wysyłamy codziennie kurierem UPS. Pełna oferta na stronie www.sadzonkidrzew.pl tel:882-555-222 Zapraszamy do współpracy . Możliwość produkcji na zamówienie i negocjacji cen . U producenta najtaniej

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 12706

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (21 Września 2014)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Arboretum Inspiruje

Arboretum Inspiruje

Partner serwisu

Projekt edukacyjny realizowany w Gimnazjum Publicznym nr 1 im. Ks. Jana Twardowskiego w Czechowicach-Dziedzicach. W tym roku działania projektowe skupiają się wokół pszczół. Projekt jest laureatem konkursu grantowego „Z Kujawskim pomagam pszczołom”. Więcej na Facebook'u: Arboretum-Inspiruje

Arboretum Inspiruje do pomagania pszczołom

Kolorowanka o pszczołach dziełem gimnazjalistek

Arboretum Inspiruje podczas Święta Pszczół

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Miodobranie - krok po kroku

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Ciasteczka lekko miodowe