Portal Pszczelarski

[Współpraca] przywiozę pszczoły na plantyację 50 rodzin


dowiozę pszczoły na sady , facelię , akację, lipe , grykę inne sezon 2017r. tel 693-829-333
okolice Włocławek Płock do 50 km.
Dobrzyń nad Wisłą.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2197

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (26 Października 2016)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Michał Piątek

Michał Piątek

Ekspert Portalu Pszczelarskiego

Pszczelarz, właściciel serwisu www.pogodnypiatek.pl, w którym prowadzi blog pszczelarski i zamieszcza nakręcone przez siebie filmy. Jeden z autorów dwumiesięcznika „Pasieka”, organizator konferencji pszczelarskich, wykładowca.

IV Konferencja KD Pszczółka - podsumowanie wydarzenia

III Konferencja Pszczelarska Klubu Dyskusyjnego Pszczółka - przebieg wydarzenia

Skuteczna ochrona roślin bezpieczna dla owadów zapylających

Daniel Borak

Daniel Borak

Autor tekstów

Właściciel gospodarstwa pasiecznego Ślężańskie Miody i serwisu partnerskiego www.slezanskiemiody.pl

VIII Agroturystyczne Święto Wina i Miodu Pitnego na Zamku Grodziec - relacja z wydarzenia

Projekt Bzykająca Przyczepka

Projekt Bzykająca Przyczepka Edukuje

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Skrzydełka z miodem i chili

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Szaszłyki z marynatą miodową

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Ciasteczka lekko miodowe