Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Miód Spadziowy różnej przewodności, różne tereny, najwyższa jakość.


Miód spadziowy .
Hurt/Detal
Przewodność 10 - 14,6 .
Cena 29-35zł za 1kg.
Wiadra 28 kg .

Przechowywanie w klimatyzowanym pomieszczeniu utrzymujące stałe, niskie temperatury.
Czasem przewodność nie ma odzwierciedlenia względem koloru wiec ..? Do wyboru do koloru .

Dołączam zdjęcia ukazujące próbki miodu spadziowego dla klienta pozyskiwany z różnych terenów małopolski.

Rocznik 2015/2016 .
Możliwość rozlania do słoików.
Oferujemy wysoką jakość miodu sprzedawanego od lat bez żadnych mieszanek i innego rodzaju patentów .

Chcesz wiedzieć więcej wejdź : www.miodysowa.pl
lub : https://www.facebook.com/GospodarstwoPasieczneSowa/

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2012

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (13 Października 2016)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Skład miodu

Właściwości i zastosowanie miodu

Kontrola jakości miodu

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Miodobranie - krok po kroku

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Majowy miodek z mniszka lekarskiego

Nalewka jaśminowa z miodem