Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Wregi do uli styrodurowych


Witam wszystkich pszczelarzy
Ule styrodurowe cieszą się coraz większym zainteresowaniem są tanie trwałe i prawie każdy może je wykonać we własnym zakresie jedyna rzeczą która sprawia troszkę problemu są wręgi nie każdy może je wykonać w domowych warunkach dlatego przygotowałem dla Was specjalną ofertę
- wręgi do ula wielkopolskiego 10 ramkowego styrodur 3 cm oraz 4 cm
- wręgi do ula wielkopolskiego 12 ramkowego styrodur 3 cm oraz 4cm
- ul dadant 10 ramkowy 3 cm oraz 4cm
- wręgi dennicowe do wyżej wymienionych uli są one wyższe o 10 mm co pozwana na zachowanie prawidłowego odstępu od ramek do dennicy w skład wręgów dennicowych wchodzi wylotek.

Wręgi wykonane są bardzo dokładnie na profesjonalnych maszynach z desek sosnowych suszonych do wilgotności 8%- 12%
Elementy są frezowane co daje dużo lepszą jakość niż nacinanie na pilce.

wregi styrodur 3 cm 8 zł
wregi styrodur 4cm 10 zł



Wysyłka paczka do 30 kg

przedpłata 15 zł
pobranie 20 zł
każda kolejna paczka 10 zł

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 9870

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (02 Października 2016)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Tadeusz Netczuk

Tadeusz Netczuk

Autor tekstów

Doświadczony pszczelarz. Chowem pszczół zajmuje się od 1970 r. Obecnie jego pasieka zlokalizowana jest w ROD Bielany we Wrocławiu.

Hodowla murarki ogrodowej (Osmia rufa L.)

Kopulacja i rozwój murarki ogrodowej (Osmia rufa L.)

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.) - Podstawowe informacje

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Kiwi w cieście z miodem rzepakowym

Serniczki z malinami i miodem

Puchowa owsianka na różanym mleku

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Majowy miodek z mniszka lekarskiego

Nalewka jaśminowa z miodem

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą