Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Wregi do uli styrodurowych


Witam wszystkich pszczelarzy
Ule styrodurowe cieszą się coraz większym zainteresowaniem są tanie trwałe i prawie każdy może je wykonać we własnym zakresie jedyna rzeczą która sprawia troszkę problemu są wręgi nie każdy może je wykonać w domowych warunkach dlatego przygotowałem dla Was specjalną ofertę
- wręgi do ula wielkopolskiego 10 ramkowego styrodur 3 cm oraz 4 cm
- wręgi do ula wielkopolskiego 12 ramkowego styrodur 3 cm oraz 4cm
- ul dadant 10 ramkowy 3 cm oraz 4cm
- wręgi dennicowe do wyżej wymienionych uli są one wyższe o 10 mm co pozwana na zachowanie prawidłowego odstępu od ramek do dennicy w skład wręgów dennicowych wchodzi wylotek.

Wręgi wykonane są bardzo dokładnie na profesjonalnych maszynach z desek sosnowych suszonych do wilgotności 8%- 12%
Elementy są frezowane co daje dużo lepszą jakość niż nacinanie na pilce.

wregi styrodur 3 cm 8 zł
wregi styrodur 4cm 10 zł



Wysyłka paczka do 30 kg

przedpłata 15 zł
pobranie 20 zł
każda kolejna paczka 10 zł

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 10040

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (02 Października 2016)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Marchewka z jabłkiem i miodem

Kurczak w sosie miodowo-musztardowym z nutką chili

Łosoś w musztardzie i miodzie

Anna Celińska

Anna Celińska

Autorka tekstów

Dziennikarz z wykształcenia, zawodu i pasji. Żaden temat nie jest jej obcy, a pszczoły z artykułu na artykuł uwielbia coraz bardziej. Na PortalPszczelarski.pl wrzuca teksty według najważniejszego klucza – informować, radzić, wyjaśniać to, co ważne dla Was. Bo bez czytelnika nie miałoby sensu pisanie.

Jak kupić dobry miód?

Marketing pszczelarski - ustalanie cen miodu

Podstawowe cechy praktyczne pszczół miodnych

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Szaszłyki z marynatą miodową

Skrzydełka z miodem i chili