Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Nowy syrop inwertowany dla pszczół wysokiej klasy czystoś


Do sprzedania nowy syrop inwertowany dla pszczół o wysokiej klasy czystości, produkt płynny wytworzony z sacharozy, fruktozy oraz glukozy. Apiinvert nie zawiera żadnych rodzajów cukru obciążających układ pokarmowy. Duży udział fruktozy w składzie invertu zapobiega krystalizacji produktu w plastrze nawet przy niskich temperaturach. Dzięki łagodnym warunkom procesu Apiinvert nie zawiera żadnych substancji nieodpowiednich dla pszczół. Zalety: gotowy do użycia natychmiast, nie wymaga dodawania wody, idealna konsystencja - nie ulega krystalizacji w plastrze miodu, szybkie złożenie w plastrze - moźliwe późne karmienie, pełne wykorzystanie pokarmu dzięki wysokiej zawartości substancji suchej, stabilny pod względem mikrobiologicznym, długi okres przechowywania ------- Typowe użycie – karmienie w okresie bezpożytkowym, oraz zakarmianie zimowe --------- Syrop kupiony miesiąc temu --- Nowy nieotwierany --- Posiadam 4 kartony --- Każdy po 28 kg --- Okres ważnoś

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 3650

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (27 Sierpnia 2014)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Szaszłyki z marynatą miodową

Skrzydełka z miodem i chili

Paulina Jamrozik

Paulina Jamrozik

Autorka tekstów oraz właścicielka Medis-online.pl

Założycielka Gabinetu Dietetycznego MEDIS. Na co dzień pomaga trwale zmienić nawyki żywieniowe swoim pacjentom. Pokazuje jak pozbyć się zbędnej tkanki tłuszczowej, poprawić samopoczucie, samoocenę, a przede wszystkim zdrowie.

Domowy sposób na wzmocnienie odporności

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Pieczone owoce z miodem i płatkami owsianymi

Ciasto orzechowe z miodem