Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sprzedam nowe ule wielkopolskie i warszawskie poszerzane


Sprzedam nowe ule wielkopolskie - 6 sztuk
i warszawskie poszerzane - 4
Wnętrze wykonane z deseczek świerkowych. Ocieplone 3 cm styropianem. Ściany zewnętrzne 0,5 cm wykonane z twardej płyty pilśniowej pomalowanej pokostem i dwa razy farbą.
Dennica jest ocieplona z możliwością regulacji wylotu dla pszczół.
Daszek pokryty papą.
Ule są 10-ramkowe.

Na 6 uli, 2 są zasiedlone na 7 ramkach. Matka beskidka tegoroczna nieoznakowana.

Pszczoły miodne i łagodne. Mało rojliwe.

Dodatkowo do tych uli oferuję 60 nowych ramek i 4 połnadstawki.

Więcej informacji pod numerem telefonu.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2416

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (08 Września 2016)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Royalaktyna a rozwój matki pszczelej

Konopie indyjskie i ich wpływ na pszczoły

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ciasto orzechowe z miodem

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Pieczone owoce z miodem i płatkami owsianymi

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Surówka z kiszonej kapusty z miodem i pomarańczą

Kapusta czerwona z porto

Piernik sułtański