Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Miód gryczny wrzosowy oraz spadziowy


Sprzedam miód gryczany w wiaderkach po 15 kg. Miód dowoze oraz wysyłam poczta ale najlepiej zapraszam osobiście na pasiekę. Prowadzę także sprzedaż w słoikach 0,350 ml oraz 1200 ml Zależnie od pory posiadam także inne miody (Lipowy Spadziowy Wrzosowy Rzepakowy Z Mniszka Akacjowy oraz inne polskie miody . Pasieka posiada zaświadczenie od Powiatowego Lekarza Weterynarii. Możliwość wystawienia faktury VAT. Przy zamówieniu powyżej 200 zł na terenie województwa dowiozę do domu w cenie miodu. Dowozimy także w promieniu 200 km.

Aktualnie posiadam także tegoroczny Miod lipowy 20 zł/ kg oraz Miod spadziowy z lasu po 24/kg. Miód Wrzosowy 40zł/kg

Piła Gniezno Chojnice Tuchola Bydgoszcz Toruń

Włocławek Inowrocław Brodnica Sierpc Mogilno Płock

Grudziądz Warszawa Łódz Żnin Wągrowiec Chodzież

Sępolno Krajeńskie Płońsk Kutno

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2227

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (21 Sierpnia 2016)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska

Konsultant serwisu

Doktorantka na Uniwersytecie Rzeszowskim, członkini Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT. Interesuje się toksykologią żywności i zanieczyszczeniem środowiska. Dokładna analizatorka i badaczka składu chemicznego miodu. Poza uczelnią, wraz z przyjaciółką ekotesterka i propagatorka żywności ekologicznej (ekotester.pl - strona w przygotowaniu), działaczka w stowarzyszeniu oraz miłośniczka tańca i motocykli.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 3.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 2.

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Żurawina z miodem i wanilią

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Łosoś w musztardzie i miodzie

Marchewka z jabłkiem i miodem

Kurczak w sosie miodowo-musztardowym z nutką chili

Tadeusz Kaczkowski

Tadeusz Kaczkowski

Autor artykułów

Urodziłem się na Podolu. Jestem synem pszczelarza. Prowadzę własną pasiekę od 60 lat.

Trutowienie matek pszczelich