Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Łagodne maki pszczele


Sprzedam matki pszczele bardzo łagodne, miodne, w czasie przeglądu mało ruchliwe, dobrze trzymające się plastrów.
Są to matki rasy Kraińskiej:
- KIRCHEIN z Instytutu we Frankfurcie,
- TROJSEK z Instytutu ZAHR,

- oraz BUCKFAST/Elgon.

Ceny matek:
- 17,50 od 1 V 2016- jednodniówki. Od 20 VII cena 15 zł
- 50 zł od 15 VI 2016 - - czerwiące, unasiennione na pasieczysku.

Do 10 szt jedna gratis
Odbiór osobiście, lub pocztą.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2517

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (17 Lipca 2016)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Miodobranie - krok po kroku

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Szpinak z gruszką, pomarańczą i miodem

Krem jaglany z prażonym jabłkiem, rodzynkami i miodem

Szybki piernik z miodem na święta

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Omlet z ananasem, czekoladą i miodem

Racuchy z bananami i miodem

Naleśniki bananowe z miodem

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Pierniczki na miodzie

Ciasteczka imbirowe z miodem

Kurczak z sosem sojowym i miodem