Portal Pszczelarski

[Sprzedam] ULE WIELKOPOLSKIE


Oferujemy drewniane ule wielkopolskie 10-ramkowe w cenie 280 zł.

Wewnątrz ule wykonane są z klepki lipowej o grubości 11 mm, na zewnątrz z klepki sosnowej – 12 mm.
Ule ocieplane są styropianem o grubości 2 cm.

Kompletny ul składa się z:
- dennicy osiatkowanej lub ocieplanej – 55 zł
- dwóch korpusów gniazdowych – 2 x 55 zł
- półnadstawki – 45 zł
- daszka krytego blachą, izolowanego od wewnątrz styropianem – 45 zł
- powałki – 25 zł

Istnieje możliwość zakupu stojaka – 15 zł oraz zatworu – 9zł.
Możliwe kupno pojedynczych elementów ula.
W ofercie posiadamy także ul 12- ramkowy.

Zapraszamy do zakupu.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2737

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (03 Lipca 2016)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

BeePower - prelekcja p. Adriana Suszki. Cz. 2.

Enactus WSZiB i Portal Pszczelarski

Bee Power i Enactus WSZiB nagrodzony w konkursie! Cz. 1.

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Szaszłyki z marynatą miodową

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową