Portal Pszczelarski

[Kupię] Niechciane roje


Witam,kupię niechciane roje - przyjadę odbiorę proponuję 150 - 100 złotych za rój w zależności od wielkości - małe rójki mnie nie interesują. Tylko w odległości do 50 km od Ornety. Oferta ważna do 20 czerwca 2016 r. Telefon kontaktowy 661-117-424.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1901

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (15 Maja 2016)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Korzenna sałatka z tofu i miodem na jabłkach

Szpinak z gruszką, pomarańczą i miodem

Amarantus z miodem i migdałami

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

Enactus WSZiB i Portal Pszczelarski

Kolejny krok w ratowaniu pszczół!

BeePower - prelekcja p. Adriana Suszki. Cz. 2.

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Pierniczki świąteczne z miodem

Ciasteczka lekko miodowe

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Bananowe chipsy z miodem

Wigilijne łazanki na bogato