Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Ule wielkopolskie na sprzedaż


Mam do sprzedania 15 uli wielkopolskich z ramkami i nadstawkami. Produkowane przez stolarza z drewna sosnowego. Rok produkcji: 2005. Impregnowane i malowane w różnych kolorach. Daszki obite blachą. Stan bardzo dobry. Drewno jest zdrowe, w środku nie ma śladów zepsucia. Były zamieszkałe przez pszczoły do 2013 roku.

Sprzedaję z powodu braku czasu na zajmowanie się pszczelarstwem.

Cena za sztukę - 230 zł.
Odbiór tylko osobisty.

Więcej informacji pod numerem: 533 555 379

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 3581

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (13 Maja 2016)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Bigos z miodem

Żeberka z rabarbarem pięciu smaków i miodem

Panna cotta z miodem i orzechami włoskimi

Renata Gasek

Renata Gasek

Autorka tekstów

Entuzjastka szeroko pojętego rękodzieła, autorka prac zamieszczonych na blogu Kocie robótki (https://kocieprace.blogspot.com/)

Pirografia (sztuka malowania ogniem) w pszczelarstwie

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Działanie antyoksydacyjne (aktywność antybakteryjna) miodu

Właściwości i zastosowanie miodu

Kontrola jakości miodu

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Tarta z brzoskwiniami i miodem

Kaczka duszona z miodem w sosie pomarańczowym na czerwonej kapuście

Kluski leniwe w sosie maślano-miodowym