Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sprzedam sprzęt pszczelarski + węzę


Po likwidacji pasieki produkcyjnej sprzedam:
1.Węzę z własnego wosku, wykonaną w swoim zakresie-sterylna do uli warszawski poszerzany, cena 40zł/kg.
2. Podkarmiaczki do uli warszawskich poszerzanych górne i gniazdowe o poj.2,5l do 5l, cena 10zł/szt.
3. Stół do odsklepiania z blachy kwasoodpornej, cena 900zł.
4. Beczki ocynkowane na ok 300kg miodu, cena 40zł/szt.
5. Topiarka słoneczna, podwójnie oszklona, wyjmowany metalowy wkład, cena 120 zł.
Odbiór wyżej wymienionych artykułów osobisty.
Mail:win2@op.pl
Tel po 19 godz.857420456

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 4424

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (01 Maja 2016)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie

Michał Piątek

Michał Piątek

Ekspert Portalu Pszczelarskiego

Pszczelarz, właściciel serwisu www.pogodnypiatek.pl, w którym prowadzi blog pszczelarski i zamieszcza nakręcone przez siebie filmy. Jeden z autorów dwumiesięcznika „Pasieka”, organizator konferencji pszczelarskich, wykładowca.

IV Konferencja KD Pszczółka - podsumowanie wydarzenia

III Konferencja Pszczelarska Klubu Dyskusyjnego Pszczółka - przebieg wydarzenia

I Konferencja Pszczelarskiego Klubu Dyskusyjnego Pszczółka między Łodzią a Warszawą - przebieg spotkania

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Udka z kurczaka z ketchupem i miodem

Kurczak w sosie miodowo-musztardowym z nutką chili

Marchewka z jabłkiem i miodem

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie