Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Matki pszczele SZRON14, Prima, Gema


Sprzedam matki pszczele nieunasiennione po reproduktorkach Car Prima, Car Gema w cenie 17 zł.

Posiadam również w swojej pasiece pszczołę SZRON14. Jest to pszczoła wybitnie łagodna, biła u mnie w tym roku rekordy na spadzi. W lecie można przy niej pracować bez koszulki. SZRON14 w cenie 20zł za matkę nieunasiennioną. Wysyłka pocztą polską za pobraniem.

W późniejszym okresie, tj. początek czerwca do sierpnia możliwość kupna matki unasiennionej w cenie 55 zł, jednak tu proszę pytać na bieżąco. Matki hodowane metodą cichej wymiany.
Przy zakupie 10 matek jedenasta gratis.
Podaję numer telefonu, jednak nie zawsze mogę odebrać. Jeśli się Pan/Pani nie dodzwoni, proszę zadzwonić później.

Tel: 514242196

Dowiozę na teren Przemyśla.

Proszę pisać na e-mail: pasieka.przemyska@interia.pl

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 5493

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (25 Kwietnia 2016)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Krem czekoladowo-owocowy z bazylią

Tofu smażone w ziołach z miodem

Szybki piernik z miodem na święta

Tadeusz Kąkol

Tadeusz Kąkol

Autor tekstów

Emerytowany nauczyciel zawodu w Zespole Szkół Rolniczych. Obecnie zajmuje się pszczołami (12 uli) i ogrodnictwem (rośliny miododajne) w Grabowcu koło Zamościa.

Pyłek kwiatowy a pyłek pszczeli

Miód - produkt pszczeli

Smotrawa okazała - roślina miododajna

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Sałata z grejpfrutem, serem pleśniowym i sosem winegret z miodem

Kurczak z sosem sojowym i miodem

Pierniczki na miodzie