Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Miód rzepak wielokwiat pakowany w wiadra po 15 kg


witam
wyprzedaż przed sezonem
mam do sprzedania miód akacjowy i lipowy
- pakowany w wiadra po 15 kg
- cena za 1 kg 16 zł
-minimalne zamówienie 15 kg ( wiaderko
- możliwa wysyłka pocztą 1 wiadro 240 zł plus pobranie 14 zł
posiadam również miód wielokwiatowy pakowany w wiadra po 15 kg
wielokwiatowy z domieszką gryki 12 zł/kg
wielokwiatowy z domieszką nektaro-spadzi 12 zł/kg
rzepakowy 12 zł/kg

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 3626

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (24 Kwietnia 2016)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Grzegorz Belica

Grzegorz Belica

Autor tekstów oraz Koordynator Fab Lab Łódź

Fab Lab Łódź to organizacja propagująca idee zrób to sam, samowystarczalności i rozwoju umiejętności praktycznych. Jednym z elementów jaki rozwijają jest edukacja w zakresie hodowli pszczół i roli jaką pełnią w naturze i gospodarce człowieka.

Warsztaty pszczelarskie w Fab Lab Łódź - relacja z wydarzenia

III edycja warsztatów: Sami robimy ul wielkopolski

Warsztat: Sami robimy ul wielkopolski

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Skrzydełka z miodem i chili

Szaszłyki z marynatą miodową

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Żurawina z miodem i wanilią

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Naleśniki ze skórką cytrynową i pyłkiem pszczelim

Pieczone przepiórki miodowo-cynamonowe z kremem z pieczarek

Sałatka z ogórków w zalewie octowo-miodowej na zimę