Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Odkłady Pszczele 2016


Dzień dobry,
Zbieramy zamówienia na odkłady pszczele 2016.
Odkłady będą przygotowane na 5 ramkach (3-4 ramki czerwiu, 1-2 ramki zapasu).
Matki tegoroczne, znakowane opalitkiem, do wyboru:
- Matki po materiale reprodukcyjnym: car Troiseck ACA materiał hodowlany przygotowany pod kątem wysokiej tolerancji przeciwko warrozie.
- Matki po materiale reprodukcyjnym: car Prima p. Gembala.
- Matki po materiale kl. reprodukcyjnym: bf GZ p. Lewandowski
Istnieje możliwość przygotowania odkładów w wcześniej dostarczonych ulach klienta.
Odbiór osobisty czerwiec-lipiec wg. kolejności zamówień, po wcześniejszym kontakcie telefonicznym: 790 512 202

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2645

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (20 Kwietnia 2016)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Gofry drożdżowe z jogurtem greckim i miodem o smaku truskawkowo-waniliowym

Marchewkowe naleśniki z miodem

Dyniowe drożdżowe z awokado

Koło Pszczelarzy w Mińsku Mazowieckim

Koło Pszczelarzy w Mińsku Mazowieckim

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska założona przed II wojną światową działająca głównie na terenie powiatu mińskiego, ale zrzeszająca również pszczelarzy z innych rejonów. Celem Koła jest prowadzenie wszechstronnej działalności na rzecz pszczelarstwa i ekologii. Duży nacisk kładziony jest na edukację pszczelarzy jak również poszerzanie świadomości dzieci i młodzieży o roli pszczół w ekosystemie.

I Mazowiecka Konferencja Pszczelarska w Mińsku Mazowieckim

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Surówka z kiszonej kapusty z miodem i pomarańczą

Piernik sułtański

Imbirowe ciastka z miodowo-cytrynowym lukrem