Portal Pszczelarski

[Sprzedam] SPRZEDAM ODKŁADY 2016, RAMKA WIELKOPOLSKA


Sprzedam ODKŁADY 2017, ramka wielkopolska

Realizacja - maj
Cena - 200 zł
Odbiór - osobisty bądź wysyłka Pocztą Polską

Szczegóły wysyłki ustalane każdorazowo telefoniczni z zainteresowanym pszczelarzem.

Informacja dodatkowa:
1. Matki osadzane w odkładach pochodzić będą z tegorocznej hodowli. Każda matka opalitkowana.
2. Matki unasienniane naturalnie po matkach reprodukcyjnych rasy Kraińskiej w liniach. CAR S, CAR Niw, PRIMA, DOBRA
3. Proponowane przez nas matki są bardzo miodne - zapewnij im pożytek a miodu będzie w bród!
4. Odkłady na czterech lub pięciu ramkach wielkopolskich (minimum jest 4 szt. maks 5 szt.). Pszczelarzu pamiętaj że nie chodzi o ilość ramek w odkładzie ale o to by był widoczne wszystkie stadia rozwoju rodziny pszczelej!
5. Pszczelarz odbierając od nas odkłady bierze je w ulach odkładowych. Dzięki temu może spokojnie u siebie w pasiece przekładać rodzinę pszczelą do docelowego ula.
6. Obowiązuje kaucja za ul odkładowy (45 zł - zwrot całej kwoty po oddaniu ula odkładowego).

Kontakt:
tel. 501-120-692 lub 713172777
Pasieka Ziębów
Lipnica 6
55-300 Środa Śląska
woj. Dolnośląskie
gmina i powiat Środa Śląska

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 3777

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (05 Kwietnia 2016)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Słodka sałatka z kurczakiem

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Naleśniki ze skórką cytrynową i pyłkiem pszczelim

Sałatka z ogórków w zalewie octowo-miodowej na zimę

Rolada z szynki z pastą ziołową z olejem rzepakowym i morelami

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Ciasteczka lekko miodowe

Pierniczki świąteczne z miodem